Home Theorieles Praktijkles Tarieven Contact
Home  // Boeken, cd-Roms, Internetkaarten tegen gereduceerde prijs!*   

Boeken, cd-Roms, Internetkaarten tegen gereduceerde prijs!*

Mijn advies boeken:

autob_120Wegwijzer in het verkeer personenauto.

Dit boek bevat de praktijk die is afgestemd op het CBR theorie-examen en de rij-procedure. Het boek bevat veel foto's, tekeningen, cartoons en ruim 200 studievragen. De antwoorden zijn los toegevoegd. Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels, samenvattingen en de praktijk. Extra handig is het borden overzicht in een bijlage achter in het boek.

 

cdrom_120De examentraining cd-Rom personenauto.

De examentraining cd-rom personenauto bevat 665 vragen, onderverdeeld in 1 bordentraining (50 vragen), 4 thematrainingen (elk 40 vragen) en 7 examentrainingen (elk 65 vragen). Na elke serie wordt het resultaat bepaald. Je krijgt de mogelijkheid de foutief beantwoorde vragen te bekijken. Daarbij krijg je dan ook gelijk uitleg waarom dat antwoord fout was. In een studieadvies kun je zien in welke hoofdstukken van het theorieboek de lesstof staat die beter bestudeerd moet worden om die vragen goed te beantwoorden.

boek_120Theorie leren auto verkeersregels.

De theorie op basis van inzicht. Dit boek biedt een uitgebreide beschrijving van alle verkeersregels met betrekking tot het autorijden. De onderwerpen worden stapsgewijs behandeld en verduidelijkt met kleurenfoto's en voorbeelden. Een optimale voorbereiding voor elke kandidaat die het theorie- examen wil afleggen.

kaart_120Internetkaart 15 uur Cat B (Kaart).

Een internetkaart die 15 uur toegang geeft tot opleidingsvragen en examentraining (incl. gevaarherkenning). Ideaal als je de voorkeur geeft aan online leren.

Natuurlijk zijn alle producten van Vekabest en Verjo bij mij te verkrijgen tegen gereduceerde prijzen*.

* Geldt alleen voor leerlingen die praktijk en theorie volgen bij autorijschool Sylvia.

© 2009 AutoRijschoolSylvia.nl - De autorijschool in het Westland! | Disclaimer | Powered by Streamless 7.8.5